Общо показвания

23.05.12 г.

Козметични грижи по време и след бала



По време на неповторимият празник на всяка млада дама, не бива да се забравя за грижата за косата и лицето.
След толкова много грим, козметика, стилизанти и ефекти, лицето, шията, очите и косата ви определено ще имет нужда от пълноценно възстановяване.
Преди всичко да поговорим за козметиката по време на бала.
Не забравяйте да подготвите лицето си със старателно почистване, изпозлвайки тоници, лосиони и толетно мляко.
Нощта преди събитието дори можете да положите маска, която да подхрани кожата и да я подготви за следващия ден.
При гримирането ви съветваме да заложите на качествена козметика от по-висок клас, за да не се притеснявате от захабяване, загрубяване и нараняване на кожата, особено около очите.
В това отношение много важни са подготвящия крем и основата за грим.
Косата също е част от цялсотната видея, не рядко – акцент, така че трябва да се погрижите и за нея.
Подготовката отново може да бъде с нанасянето на маска, балсам, други стилизиращи продукти. Ако фризьорът ви препоръча, дори можете да прибегнете до подстригване с цел свежест и обновяване.
За прическата настоявайте човека който ще я приготви, да наблегне отново на професионални препарати, да не прекалява с лака за коса и другите по-тежки козметики.
След бала отново трябва да се погрижите за кожата и косата си, използвайки възстановяващи маски, соли, масла и подхранващи течности.
Препоръчваме ви също, непосредствено след бала да оставите косата ви в естествения и вид, без да я товарите с козметика, както и лицето си.
Такива са нашите съвети за грижа за лицето и косата по време на, и след бала. Все пак красотата не трябва да бъде на всяка цена, а бала колкото и да е специален е само един ден от живота ви. За топва - запазете красотата си непокътната с правилните ходове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар