Общо показвания

5.03.12 г.

Двуцветен грим 1

След поредната празнична седмица ви поднасяме поредната серия от гримове, обединени в една тема. Този път обръщаме внимание на гримовете съсътавени от два цвята, не рядко - контрастни или обявени за противоречиви. 
Първото ни предложение е в класическо черно и златно. Комбинацията е елегантна, винаги модерна, подходяща е за вечерен и празничен грим. В по-лека трактовка, може да се ползва и в ежедневието.
За начало на процеса по разкрасяване, смятаме почистването на лицето с лосион или тоалетно мляко, измиването му и  нанасянето на подходящ според възрастта и кожата, крем. Следва полагане на основа, фон дьо тен и пудра, всичките с лека формула, за да скулптурират максимално естествено лицето. 
Следващия ход е да оформите и оцветите веждите, последвано от нанасяна на бяла основа на клепачите. На ход сте с черното, използвайки малка и прецизна, твърда четка, а след това с по-мека, положете и златистото.
С черен молив очертайте окото, а миглите подчертайте със спирала. Приятан и стилна руменина на бузите, придайте със златист или перлен руж, а на устните поставете само прозрачен гланц, за да не стане грима прекалено силен и претенциозен.
Подробности за макиажа ще намерите във видеото, а утре продължаваме с двуцветните ни модни идеи за блестящ поглед. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар