Общо показвания

7.03.12 г.

Двуцветен грим 3

В сряда е време за третото ни, средно предложение от поредицата за двуцветни сенки.
Идеите ни тук не се базират на цвят или форма на окто, а предлагат разнообразни и не до там популярни комбинации от цветове, подходящи за всяко облекло и всяко събитие. 
В конкретния грим сме заложили на бляскаво, перлено бяло с едри частици и мазна тинктура, контрирано с матово кяфяво. Плътнпостта на цвятовете можете да избетере сами, а полагането им този път е равномерно, като раделяте клепача на лява и дясна част. 
За да акцентирате на кафяватото, может да използвате и кафяв молив, но в по-оригинален, глинен оттенък. Поставете го както в окото, така и над него, плътно до горните мигли. Тях подчертайте с черна спирала и при нужда извийте с машинка. 
Разбира се, оформете подходящо веждите, скулптурирайте лицето с базисни продукти и руж, а устните подчертайте с леко кафяво или бежово червило и дискретен молив.
Това е днешната ни двойна, цветна, контрастна и модна идея за грима. Ежедневен или вечерен, той със сигурност ще впечатли и грабне околните. Запознайте се с детайлите във видеото и опитайте, за да видите резултата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар