Общо показвания

6.03.12 г.

Шарен воден лак

Едва дочакахме вторника, за да ви предизвикаме с един не особено лесен, но ефектен и модерен воден лак, съчетаващ контратсни шарки. 
Вече сме ви представяли воден лак, в лилавата гама, но този път сме по-смели в цветовете и по-детайлни във видеото. Всъщност днес не простов и показваме снимков материал, а цял видео урок  за това как да си направите успешен воден лак у дома. 
За направата на маникюра първо сме подготвили маникюра с оформяне и почистване. Повечето нокти са лакирани с основа и матов синьо - лилав лак, а шарената идея е осъществена само на безиммените пръсти. 
Ноктите на които ще положите воден лак, трябва да са добре оформени, лакирани с някой от включените в дизайна цветове или поне основа. Пръдстите се облепят добре с тиксо, максимално близо до нокътнаъа плочка и след това пристъпвате към процедурата. 
В удобна, не много широка чаша се налива вода, като се препоръчва да е минерална. В нея поредно капвате участвашите цветове, които се разнасят по водната повърхност и оформяте шарки по тях с помощта на остра клечка. Веднага потапяте пръта там където шарката е най-сполучлива, обирате  остатъчците от лака с клечка и вадите нокътя. 
Можете веднага да премахнете тиксото и лака е готов, като препоръчваме ако не сте заложили на цялостен мат за ноктите, да лакирате и стоп лак, за сигурност. 
Такава е нашата смела идея за воден лак. Разгледайте видеоурока и я изпробвайте. Ако сте толкова доволни, колкото ние от постигнатия резултат, похвалете ни се! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар