Общо показвания

7.03.12 г.

Лак снежна изненада

Изненада ли ви снега? Поне в София вали и в момента... :) Но ние не сме изненадани, а напротив - подготвени. Знаейки, че Баба Марта няма да ни остави да изпратим зимата без последни парцали от сняг, ние подготвихме поредната идея за маникюр за зимата.
Това е нашия лак снежна изненада, съчетал в себе си носталгията към отминаващата зима и желанието за настъпване на пролетта.
Именно това символизира синьо - бялата комбинажия в лака, който преплита модерно и класика, стил и очарование, обикновен лак и необикновена декорация.
За направата на маникюра е нужно да подготвите ноктите с подкъсяване, оформяне и полиране. След като основата положена на нокътните плочки изсъхне е време за основните цветове.
Бялото и синьото се нанасят плътно едно до друго, почти едновременно и по-скоро в началната част на нокътя. Цветовете се преплитат с бързи кръгови движения на границата меду тях, извършени с игла или много тънка клечка. Дебелината на отделните цветни линии, изберете сами, според вкуса си.
Получените форми са оригинални и много красиви, а вие можете да ги защитите като след изсъхването на основния лак, положите и топ продукт. Нито навън, нито в блога Модни идеи зимата не е свършила. Вместо да се тревожите и да се чудите кой сезон е, превърнете снежната приказка / изненада в повод за поредното модно разкрасяване на маникюра си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар