Общо показвания

2.03.12 г.

Феерия от плитки

Поднасяме ви и идея за прическа - една различна рибена кост, симбиоза от много плитки, която може да има добро приложение всеки един ден от седмицата и вечер.
На вашето внимание е предложение за разнообразни плитки от семейството на рибената кост, обединени в оригинално, но не особено трудна за направа прическа.
В началото косата се разресва и се отделят кичурите, които ще се сплетат. Едната част на главата се сплита в класически триъгълни рибени кости, като всяки отделен кичур се намазва малко с гел, за да се работи по-лесно с него. 
Другата половина на главата се обединява в обща, диагонална рибена кост, която подобно на змиорка се извива на зад. Плитката се започва от косата над челото, очертавайки силуета на лицето.
Финалните обикновени плитки,с които завършва всяка от рибените кости се обединяват в обща част, което завършва стандартно, зад ухото.
Можете да напръскате цялата коса с лек лак, за фиксация, а задната пусната част, да изправите с преса, да накъдрите или да приберет в опашка, според вкуса си.
Подобна прическа е идеална и практична за ежедневието, а едновременнос  това достатъчно специфична и оригинална за вечеря, купон или парти. 
Запознайте се със снимките преложени от нас и опитайте да осъществите тази предизвикателна, но сравнително лесна, модна идея за косата. Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар