Общо показвания

29.11.11 г.

Грим в розово и сиво

Подчертайте очите по начин подходящ както за работна среда, така и за късна среща. Това е новото ни предложение, което може да бъде осъществено за отрицателно време.
Използвани са дневен крем и осниова, подходящ фон дьо тен и лека пудра. Нанесени в този ред, за не повече от пет минути те мигновено освежават лицето.
Следващите пет минути са за поставяне на сенки и скулптуриране на очите с молив. За клепачите и под веждата първо ползваме бял нюанс, нанесен с мека, права четка. Розовите сенки се полагат с обикновен апликатор и по позната схема – по-светлите тонове за основната част на клепача и под окото, а по-тъймните – в гънката на горния клепач и малко над нея, за да дадат дълбочина на погледа.
Следва дискретно нанасяне на черен молив, който допълнително се разнася със специална четка. Тя дава възможност да очертаете дискретно, но ефектно окото, да извиете крайната линия по-високо и да му придадете издължена, котешка форма. Оставете долната вътрешна линия на окото в естествен вид, за да не го смалите твърде много и нанесете спирала. По-смелите могат да използват и машинка за извиване на мигли, която още да отвори погледа.
Розов руж високо по скулите, розов гланц и прозрачен блясък за устните, завършват свежата визия. Така само след петнадесет минути сте готови с един модерен и мултифункционален грим, който ще гарантира доброто ви настроение до края на деня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар