Общо показвания

29.11.11 г.

Кафяв лак с декорация

Кафявото продължава да е модерно, за втора година. Дрехи, аксесоари, бижута – всичко е кафяво. Затова и ви предлагаме идея за подхождащ на кафявия ви ансабъл от вещи – маникюр.
Изберете си лак в тъмен кафяв нюанс, като можете да заложите на мат или продукт с блясък. В момента и двата варианта са модерни. Насете задължителната основа за маникюр и след това положете лака.
Препоръчваме все пак да не спирате до тук, а да разкрасите ноктите си и с малка, лесна декорация. Можете да я разположите на всички пръсти или само на някои - за ефект. Нашата идея залага на винаги актуалните цветя, нарисувяни в ъгъла на нокътната плочка с обикновена четка.
Не използвайте само един  цвят за този акцент. Комбинирайте контрастните на кафявото - тъмно и светло синьо, както и бяло. Добавете стъбла и малки листенца към цветята ако можете да се справите с предизвикателството.
Ако искате да запазите матовия вид на лака, не нанасяйте топ лак. Това, обаче, може да намали живота на маникюра, в зависимост от качеството на изплзваните от вас продукти. Иначе, топ лакът ще ви даде едновременно сигурност и чар. Така завършена модната идея, може да се впише идеално в гардероба ви от кафяви есенно – зимни дрехи и аксесоари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар