Общо показвания

30.11.11 г.

Осем стъпки в лилаво

1.      Първо полагате крем за лице, последвано от околоочен коректор, кремообразен фон дьо тен и пудра.
2.      Сресвате и оцветявате веждите с молив.
3.      Полагате бели сенки по целия клепач и под веждата, както и отдолу, под миглите.
4.      Поставяте по-тъмна лилава сянка към външната част на клепача и в гънката, последвано от полагане на по-светъл нюанс на същия цвят, в средата на горния клепач и към носа.
5.      Очите се очертават с мек черен молив от горе на клепача и под долните мигли. Молива се прелива плавно с помощта на мека четка, като краищата на очите се удължават оптично с леко извиване на линията в края.
6.      Разресвате миглите, извивате с машинка и полагате спирала. Ако тя е по-нова и мазна, след като поизсъхнат, миглите се разресват и извиват отново, за по-добър ефект.
7.      Устните се очертават с дискретен молив по външните краища, за да няма „разлив” на червилото. Полагате  бледо – розов гланц, завършен ефектно с прозрачен блясък.
8.      Финалният щрих – ружа, се препоръчва в розов или бежово – бронзов цвят. Нанесете го според формата на лицето – по-високо на скулата, за издължаване или по-навътре към носа за закръгляне.
·        Подсказка:  Ако не сте сигурни как да положите ружа, използвайте забавния и изпитан метод  - задръжте въздух, надувайки бузите си и използвайте четката по горната дъга,която се оформя. ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар