Общо показвания

28.11.11 г.

Френски маникюр с декорация

Френският маникюр никога не излиза от мода. За него е изписано много, заради факта, че подхожда на всеки грим и стил, но за направат му се изисква точна ръка.
Нашето предложение е едновременно лесно, свежо, модерно и идейно. Ключът към лесната направа на подобен маникюр са добрите продукти и малките хитрини.
Използвали сме основа за нокти, полу – прозрачен бежов лак за целите плочки и задължителното бяло за предната линия на нокътя. Боравенето с малка четка за рисуване или продълговата четка за лак, предназначена именно за подобни манипулации, улеснява процеса. Нанесете белият цвят върху естествения бял край на нокътя, като не прекалявате с дебелината, особено ако не сте любител на дългия маникюр.
За финал и за да не бъде лакът ви – поредният скучен, френски маникюр, заложете на интересна декорация. В случая сме използали дребни камъчета и цветчета, с кристаловидна форма, които лесно се залепят върху лака на безименния пръст и/или палеца и акцентират на цялостната идея. Завършете с прозрачен топ лак, който ще запази труда ви поне няколко дни, за да му се радвате както вие, така и околните. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар