Общо показвания

28.02.12 г.

Драматичен грим - индиго

Освен драматичен, този път грима е и вечерен. Това е и причината да го показваме сега... За да ви вдъхновим точно преди началото на вторник - вечер да се погрижите за атрактивната си визия.
Днес продължаваме серията от драматични гримове с идея в цят индиго, поднесена лесно и детайлно, така че всеки да може да я осъществи. 
Заложили сме на тъмно синьо, в индигов нюанс, за да постигнете един забележителен и привличащ вниманието вечерен грим. Както винаги трайността на грима си можете да гарантирате с полагането на сянка - основа, в неутрален бял или бежов нюанс.
Разбира се, преди това сте почистили лицето и сте го разкрасили с крем, основа, фон дьо тен и пудра.
След като оформите и подчертаете веждите с подходящ цвят, нанасяте основата за клепачите на очите. Ред е на неповторимото индигово, като полагайки го не е необходимо да сте много прецизни. Линиите отгоре трябва да запълнят целия клепач,а отдолу да подчертаят окото подобно на молив.
Не е необходимо да добавяте черен молив в или около окото, а само наситена черна спирала, за да издължи миглите ви.
Използвайте машинка за извиване на мигли, ако счетете за нужно. Завършете скулптурирането на лицето с руж, а устните освежете с блед, но интересен гланц. 
И една подсказка - за вечерния грим е важно не само да е ефектен, но и траен. Именно в този контекст не малко дами пръскат не само косите, но и гримираното си лице дискретно с лак, за да запазят добрия му вид. 
Лека и весела вечер от модни идеи. Утре - още хрумки за модерна визия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар