Общо показвания

23.02.12 г.

Ефектен грим - контрасти

Кафяво, бяло и черно. Това са контрастните цветове на които сме заложили в грима днес, който допълва успешно колекцията от ефектен макиаж.
В наачлото на всяко гримиране почиствайте лицето и полагайте крем, последван от основа, фон дьо тен, коректор за очите и пудра. Така изравнен тена и скулптурирано лицето е готво за полагане на грима.
Започвайки от очите, оформете и подчертайте веждите с молив. След това нанесете бяла сянка на целия клепач, като се постараете да наситите цвета особено в долната част над миглите, Подчертайте и долния клепач по същия начин. 
Следва очертаването на кафявата дъга с плътен, по-твърд апликатор и в тон, който ви харесва. Със същата форма трявба да бъде и дъгата очертана с очна линия, точно над миглите.
Когато продъктите са положени напълно, а очната линия е изсъхнала идва ред на спиралата. В последствие лицето се обогатява със златист руж, а устните се подчертават с наситено кафяво червило.
Това е ефектното ни преложение за днес, подходящо за всяко лице и ивенти от по-официален или празничен характер. Всяка дама би могла да се сдобие с него ако се запознае с детайлите от видеото и отдели не повече от петнадесет минути. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар