Общо показвания

2.12.11 г.

Бърз и лесен опушен грим

За времето за което ще изчетете този текст, ще можете и да се сдобиете с перфектен опушен грим за вечерта.
Започвате поетапно с нанасянето на крем за лице, коректор за очи, основа, кремообразен фон дьо тен и дискретна пудра. Тези детайли ще придадат естествен , свеж вид на кожата.
Следващата стъпка е да положите бели сенки на очите чак до веждата. Очите подчертайте с черен молив, по контура, от горе и от долу на клепачите, близо до миглите.
Със стандартен апликатор издължете клепача на горе и под диагонал, към веждата, с черна сянка. Нанесете от нея и по гънката на горния клепач като оформите своеобразен триъгълник към външния край на окото. Така постигате дълбочина на погледа.
С плътна, правоъгълна четка нанесете още по-тъмно черно до средата на горния клепач. Повторете молива около очите и го разнесете с къса, плътна четка отново по линията на оформения триъгълник.  Подчертаите под нея с бяло, както и под долните мигли. Поставете спирала и черен молив, във вътрешността на окото.
Устните очертайте с ярко червен молив, но тънко. Разтъркайте устни, за да се разнесе и по-навътре, завършвайки идеята с проразчен гланц. Получава се приятен ягодов цвят на устните, който не е прекален на фона на тъмния грим.
За финал – заложете на червения или златист руж, високо по скулите. Оцвете и срешете веждите и оформете подходяща за грима – прическа. Така за кратко и повече от успешно ще сътворите един ефектен грим, с който да се чувствате добре и да впечатлявате околните. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар