Общо показвания

4.12.11 г.

Весел лак за къси нокти

Не всеки е надарен със здрав и дълъг маникюр, харесва изкуствените нокти или може в ежедневието си да си позволи поддръжката им.
За всички вас предлагаме весела идея за разнообразяване на маникюра. Така ръцете ви ще бъдат свежи, модерни и едновременно необременени от маникюр, за да вършите безпроблемно задълженията си.
Тук не са необходими специални четки, а декорацията би била в повече. Нужни са ви само няколко различни по цвят, наситени и плътни лака, които да разположите според виждането си, върху отделните нокти.
Ние сме заложили на актуалните – зелено, коралово, розово, небесно синьо и оранжево. Разбира се, можете да замените някои от цветовете, ако не ви харесва и да добавите друг. Изпилете маникюра късо и оформете нокътните плочки с обла линия. Полагайте различен цвят на всеки нокът, като не е задължително подредбата да бъде еднаква на двете ръце.
Не забравайте – преди да лакирате цветно, използвайте основа, за да предпазите нокътя от оцветяване и винаги завършвайте идеите си с топ лак, който ще удължи живота им. А с направата на този маникюр си гарантирате интереса на околните и весело настроение. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар