Общо показвания

6.12.11 г.

Лак – цип в бяло и розово


Специално за вас – една оригинална идея за маникюр, която всеки може да осъществи в домашни условия.
Необходими са ви бял, розов и лилав лак, четка за рисуване и брокат, топ лак и основа. След изпизлване и оформяне на нокътните плочки първо се нанася онсовата. Когато тя изсъхне можете да положите розовото на цялата плочка.
Следващата стъпка – с четката изрисувайте две раздалечаващи се прави линии, с общо начало, като започнете от средата на нокътя, в прената му част. Запълнете с белия цвят оформилите се два външни триъгълника, като оставите средата на нокътната плочка - розова. Отново бъдете търпеливи – изчакайте лака да изсъхне.
За да постигнете ефекта на ципа, използвайте контрастен на двата предходни цвята, нюанс. В случая ние залагаме на лилавото, което нанасяме върху бялото, започвайки от началото на нокътя, под формата на малки чертички. Те имитират зъбците на ципа, повече от успешно. Напластяваме повече от лилавото там където лините се докосват, за още по-голяма автентичност.
Финалният щрих е броката. Положете го дискретно върху бялото, за да прелива то плавно към розовото и за да могат отделните елементи от маникюра да си кореспондират напълно. Лакирайте този шеджовър с топ лак, който ще придаде блясък на идеята. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар