Общо показвания

20.12.11 г.

Лак коледно сияние


Синьото не е сред традиционните коледни цветове, но ние имаме идея как то да стане повод за поредния празничен лак. Възприемаме синьото като символ на празничното настроение и блясковото сияние на празника и се заемаме със задачата.
Нужни за изпълнение на дизайна са светло и тъмно син лак, черен лак, основа, топ лак и брокат. За декорирането използвайте четка за рисуване или предназначен за целта инструмент, който може да купите от всеки магазин за козметика или стоки за един лев.
Нанасяте зашитната база – основата и след изсъхването лакирате с тъмно синьо. С четката или инструментът изрисувате стилизирани звезди в края на нокътната плочка, на един или повече пръста. Първо използвате тъмният нюанс – черното и още преди да е изсъхнало нанасяте в по-малък мащаб същата фигура, в бледо синьо. Следва лакирането с топ лак и маникюра е готов.
Насладете се на нашата нова синя идея. Заложете на нея за празника и си дарете настроение и празничен дух. Нека коледното сияние озари вас и близките ви, за да празнувате щастливи и доволни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар