Общо показвания

8.12.11 г.

Лесни, бързи, кафяви... сенки


Едно от разпространените твърдения за сините очи е че много им отива бежов или кафяв грим. Ние сме напълно съгласни и сега ви представяме лесен и бърз вариант на подобен макиаж.
След като почистите лице и нанесете основните продукти по познатата схема – крем, основа, коректор за очи, фон дьо тен и пудра, насочете се към гримиране на очите.
Използвайте сенки от кафаво – бежовата палитра и задължителната основа от бяла сянка. Тя се нанася на целия клепач, включително под миглите, преди да прибегнете до цветовете. След това, с обикновен апликатор нанесете светло кафяво над миглите и по-тъмно в гънката на горния клепач, под долните мигли и малко по-високо към веждата.
Препоръчителни са матовите кафяви тонове, бежовото с отблясък или златистите нюанси. Отново използвайте бялото, за да оформите сянката по клепача, да подчертаете окото от долу, да контрастирате на кафявото.
Черния молив тук се нанася по класически начин- малко над горните и под долните мигли, в окото - към външния му край. След това разнасяте продукта с четка, за да се прелее добре цвета с останалите и да му се придаде опушен вид. Използвайте спирала и мащинка за извиване на миглите, за да имат те издължен и обемен вид.
На скулите положете руж в подобен на цвета на очите тон – бежово – златист, а устните разкрасете само с безцветен гланц, за да подчертаете естествената им красота. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар