Общо показвания

7.12.11 г.

Снежен лак


Задават се студени дни. Прогнозите за сняг и коледно настроение, ни провокираха да ви представим бърз и лесен лак с подобна тематика.
Залагаме на модерния за сезона сив лак, като основа на идеята. Той се поставя след нанасянето на основа и толкова пъти, колкото е необходимо за постигането на плътен пласт. Препоръчваме ви мишето сиво и матовите отенъци, които са на мода сега.
Декорацията е повече от лесна, като за осъществяването й са необходими само бял лак с тънка четка, брокат и четка за рисуване, ако лака е с дебел апликатор. Ако не знаете как да нарисувате снежинка, свалете шаблон от интернет.
Нашата идея, иначе е следната – изписват се две по дълги, пресечени в центъра перпендикулярни линия, които разполовявате с още две – по-къси, помежду им. Всеки от краищата завършете с по-малки линиики, събиращи се във връх. По-малки за по-късите основни линии и по-големи, за по-дългите.
За да придаете по-изискан и празничен вид на маникюра, покриите нокътните плочки или поне снежинките с боркат в сиво или синьо, който ще изпъква както на изкуствена, така и на естствена светлина. Лакирайте с топ лак и се похвалете на приятелките. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар