Общо показвания

7.12.11 г.

Сив грим за всеки ден


Сивото е много модерно, особено през зимата. След миналогодишната хегемония на цвета в дрехи, обувки и аксеасоари, към днешна дата всяка модерна дама има в гардероба си нещо сиво.
Сега в колекцията ви от сиви бижута, можете да впишете и този бърз и ефектен грим. Той би бил чудесен акцент в елегантната ви визия. И именно такава е целта ни, така че – възползвайте се.
Първоначално почиствате лицето с тоник, нанасяте лек крем, основа, фон дьо тен и пудра. Ако зоната около очите е проблемна, със сенки и торбички, използвайте коректор, който да прикрие недостатъците.
За успешен грим, заложете на сенки в сиви тонове, задължителното бяло и молив за очи. Първо нанесете основния светъл цвят, като наблегнете на зоната под веждите и ъгълчетата на очите. С мека четка положете по-тъмното сиво в гънката на горния клепач, около миглите и под тях. След това с по-светлия нюанс оцветете основната част от клепача, която е останала непокрита между очертанията в тъмно сиво.
Подчертайте окото с черен молив, без да издължавате линията излишно. Това направете с четката, с която ще разнесете черното, придавайки му опушен вид. Завършете със спирала за обем в гарваново черно, която ефектно ще акцентира на миглите.
За устните използвайте чеврвило в естествен цвят, прозрачен блясък и молив за устни, който да ограничи разтичането на продукта около устните. Завършете целия грим с подходящ цвят руж и след като оформите и прическа, разходете този прекрасен сив шедьовър на вън. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар