Общо показвания

12.12.11 г.

Един по-различен френски маникюр


На вниманието на всичко дами с афинитет към интересното, различното и модерното. Представяме ви идея за един по-различен френски маникюр, в който отсъстват светлите тонове, изчистените линии и скромността.
Това е маникюр за модерни жени с малко по-сръчни ръце и една доза повече смелост. Нужни са ви - основен цвят (в случая кафяво - червен лак с перлен отенък), контрастни тонове – бежово и черно, четки за рисуване, топ лак и основа.
Започвате с полагане на прозрачен защитен слой и след като изсъхне, продължавате с тъмния, основен цвят. С четката или ако ви е по-лесно – с две, започвате да редувате двата контрастни цвята в предната част на маникюра. Използвайте следната схема – малка черна линия от ляво на дясно, след това – по-дебела в бежово, отново черна, но по-дълга и така докато запълните зоната, предвидена за бялото в класическия вариант на френския маникюр.
Така оформеният маникюр може да краси всичките ви нокти или само част от тях, като акцент. Идеята може да осъществите и в други цветове, но през зимата именно кафяво – бежовата гама е по-актуална и подходяща. Винаги завършвайте лака с топ покритие, за да има блясък и професионален вид.

Няма коментари:

Публикуване на коментар