Общо показвания

5.12.11 г.

Маникюр с шахматна декорация


Модерна дължина за маникюра, в модерен цвят и с интересна декорация – това е нашето ново предложение. Заложили сме на убитото синьо, бялото, тъмното синьо и брокатените акценти.
Започваме изпитано – с полагането на основа и нанасянето на преобладаващия цвят. Идеята може да бъде осъществена както върху изкуствени, така и върху естсвени, по-къси или дълги нокти. Акцентът е шахматна декорация, което според желанието си -  да положите само върху някои от ноктите или върху всички, по цялата нокътна плочка или само в средната й част.
Техниката е лесна и бърза. Необхдима ви е само четка и по-сръчна ръка. В началото изрисувате малки бели квадрватчета, които раазполагате шахматно. Не се притеснявайте ако елементите не са съвсем еднакви по размер и очертанията им не са перфектни.
Следващият ви ход е именно да повторите външните линии на квадратите, с по-тъмно синьо, за да ги оформите по-добре и едновременно с това – подчертаете. След като формите са с подобен размер и вид, доукрасете бялата им вътрешност с брокат в подходящ на цялостния дизайн цвят – в случая лилаво. Завършете с топ лак и вече може да се похвалите с модерен маникюр с шахматна декорация. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар