Общо показвания

20.12.11 г.

Синьо или кафяво в грима


Много специалисти са раздвоени по темата кой цвят за какви очи е подходящ. Шири се мнението, че не бива да разкрасявате очите си със сянка в идентичен на техния цвят, т.е. синьо за сините очи и кафяво за кафявите. От друга страна противопоставянето на контрастен цвят е много често препоръчвано.
Ние отказваме да следваме статуквото. И в този контекст ви представяме идентичен начин на гримиране, в два различни цвята, единият естствен за октото, а другият - контрастен. С този експеримент нагледно ви доказваме, че не бива да робувате на догми, а да сте смели и да експериментирате, в търсене на външна изява, на вътрешната си красота.
Използвали сме сини и кафяви сенки, положени по класически начин, след нанасяне на бяла основа. Разбира се, използвате по няколко нюанса от цвят, за по-голяма дълбочина на погледа. Добавяте малко молив за очи, спирала, може и машинка за извиване на мигли. Лицето моделирате с базисни продукти и руж, а устните акцентирате с ярък цвят или блясък.
И така за кратко време ще разполагате не просто с красив грим, но и с избор, с резервен вариант. И именно това е свободата на съвремието ни – в избора, да бъдем красиви, както ние намерим за добре. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар