Общо показвания

12.12.11 г.

Кафяво и зелено в грима


Модни идеи ви представя няколко бързи и лесни крачки, към една по-различна визия.
Предлагаме ви грим в кафяво и зелено, който няма да отнеме много от времето ви, а ще впечатлява и привлича околните. Други качества на този контрастен за сините очи грим са блясъка, модния вид и деликатността.
За освежаване и скулптуриране на лицето използвайте крем, подхождащ на кожата и възрастта ви, като след това положите фон дьо тен и пудра с лека тинктура. Те ще изравнят тена ви и изведат очите като акцент.
След като сте положили началото, изберете подходяща сянка от кафявата палитра, като нюансите с перлен отенък са сред най-модерните в момента, а продуктите с мазна и плътна тинктура са повече от практични и трайни.
Допълнете идеята с контрастен на кафявото зелен молив с очи, но не прибягвайте и тук до брокат, за да не прекалите.
Първо нанесете основа на клепачите – бяла или бежова сянка, след това положете основния продукт – в кафяво и  за финал, подобно на черен, положете зеления молив точно над миглите.
За да останат сенките ефектен и основен елемент тук, не слагайте черен молив на очите. Той ще ги смали оптически, а те вече търпят този ефект в следствие на поставената тъмната сянка. Завършете само със спирала, като дори тя може да е зелена или кафява, ако сте по-смели.
Устните очертайте дискретно с молив в блед кафеникъв нюанс, подчертайте с червило и завършете с блясък. Скулптурирайте лицето с руж в по-тъмен нюанс, поставен по-високо и настрани за по-обемните лица или по-близко към носа и по-ниско за издължените линии.

Няма коментари:

Публикуване на коментар