Общо показвания

6.12.11 г.

Лесни решения за бонбонено – розови сенки


Днес акцентираме изцяло на очите. Представяме ви бързи и лесни решения за направата на красив, бонбонено-розов грим.
Започваме с нанасянето на крем за очи, който да овлажни кожата, последвано от поставянето на коректор. Той ще изравнява цвета на клепачите и подчертава очите, при нанасянето на фон дьо тен върху цялото лице.
На веждите нанасяме молив или сянка, като след това ги подреждаме и разресваме за по-добър вид. Подбираме няколко тона розово от палитрата и започваме нанасянето им, след като сме положили задължителната основна - бяла сянка.
С класически апликатор поставяме по-светъл нюанс розово върху горния клепач и под долните мигли. С малко по-твърда и дребна четка, полагаме наситеното, бонбонено розово в гънката на окото, около горните мигли и подчертано към външния край. За да засиликте контраста, можете да използвате и малко бяла сянка, с перлен отенък за вътрешния ъгъл на окото.
В този вид грима е лек и едновременно специфичен, и бихте могли да го завършите само със спирала. Но подобно на нас, можете и да доразвиете темата с помощта на черен молив и четка, които още повече да подчертаят цвета и формата на окото. Изрисувайте по-дебела и не задължително съвършена линия с молива, в края на клепача и под долните мигли. След това разнесете продукта с четка и акцентирайте на миглите с подходяща спирала.
Подобен бонбонен грим, можете да завършите с розово червило и гланц, както и с поставяне на подобен руж, високо върху скулите. Така за отрицателно време ще се сдобиете с бонбонено – розови сенки, които да зарадват момичето във вас. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар